Ne sírj , fogom kezed

 2012.12.14. 15:18

Bombaként robbant a hír,az erre érzékeny retinákon, dobhártyákon,és membránokon ,hogy a kormány korlátozni fogja az előrehaladott stádiumban lévő rákbetegek kezelésének támogatását. A hírben szó van arról , hogy a VALAKI(K) által reménytelennek tartott esetekben , az állam megtagadhatja a további terápiák finanszírozását. Nem vagyok orvos, de úgy érzem nem is kell annak lennem hogy kijelentsem , mélyen  elkeserít ez a kórházcsempe hideg mentalitás, az,ahogy a proszektúrák mélyéről szállingózó édeskés halálszag belengedezi a minisztériumok íróasztal környéki , kávészagú , egykedvű atmoszféráját. 

A jelenlegi hatalom állítólag jobboldali , keresztény értékeket vall. Nem tudok a fent leírtak tükrében nem mosolyogni ezen az ocsmány hazugságon. Nyilván a keresztényi alapelvekkel szinkronban száguldozik az utcákon a sok SL Mercedes , és ütközik azokkal a rákbetegek támogatása. Nem számoltam,hogy az elmúlt két nyomorúságos,és szánalmas évben hányszor utasította el a kormány,és személy szerint Orbán a luxusadó,legalább valamilyen szolidabb formában történő kivetését. Ne büntessük a sikert,volt a válasz. Jó,rendben,ne büntessük a szájba baszott sikert, ha van ebben az országban egyáltalán igazi,tiszta,keresztényi sikertörténet. Véleményem szerint nincs. Semjének és Orbánok ülnek tandembiciklin és tekernek a menny felé. Hiszik,hogy tetteik kikövezik a mennybe vezető utat. 

Vész közeleg! Ezek úgy hiszik,hogy a fekete misék ,amiket lecelebrálnak az üdvükért,fehér misék! Pedig nem! Keresztény ember nem üti ki a beteg kezéből a gyógyszeres fiolát ! A keresztény ember segít , és örül , hogy lyuk van a seggén, és hogy épp nem neki van szüksége segítségre. Ki dönt majd Isten helyett életről,vagy halálról? Ki veszi magára ezt a súlyos terhet ? És el sem merem képzelni,hogy a betegek majd hogy fogadják ezt a hírt.. Nincs segítség... Úgy várni sorsod beteljesülését hogy közben a "HÁTHA" , és a "MI LETT VOLNA HA" kísért.  Hol van ilyenkor a békemenet , hol van ilyenkor a püspöki kar ? Hogy magyarázzák meg Jézusuknak hallgatásukat ? 

Ez a rendszerváltás utáni huszonkét esztendő legembertelenebb karácsonya , egy olyan országban , ahol a Darwini  "a gyenge elhull ,az erős megmarad..." elv heródesi precizitással dúlja fel az ártatlan,és könnyekkel terhes Betlehemeket . 

Címkék: rendszerváltás Orbán Élet Semjén Halál Döntés Keresztény Minisztérium Rákbetegek Megvonások Kezelés Embertelenség Üdvözülés

A bejegyzés trackback címe:

https://cavalcanti.blog.hu/api/trackback/id/tr674965357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása