Tele bendővel

 2014.06.03. 18:50

A regnáló hatalom és annak gátlástalan, fényre és nyilvánosságra érzékeny káderei, négy, zsinórban megnyert választás után, valamilyen érthetetlen, sztyeppei aggodalomtól vezéreltetve támadást indítottak a magyar civil társadalom és a magyar sajtószabadság ellen. 

Vajon mi készteti a jóllakott ragadozót, hogy tele bendővel tovább mészároljon? Minden józan, ésszerű válasz egyetlen egy irányba mutat! Azok az aggodalmak, amelyeken két éve még mosolyogtam, és mosolyogtunk sokan,  hangjegyről hangjegyre, képkockáról képkockára játszódnak le a szemünk előtt. A Fidesz hatalomvágya mértéktelen! Nekik négy megnyert választás, kétharmados eredmény zsinórban nem volt elég! Mindent uralni, irányítani akarnak! Ilyen egyszerű és kopár a valóság! Mára két évtized kialakult normarendszerét felrúgva építik mindenre kiterjedő befolyási övezetüket! A tegnapi nap, Lázár János és köre nyomásgyakorlására leváltották az origo.hu főszerkesztőjét! A cavalcanti.blog.hu sok bloghoz hasonlóan, a maga nem túl jelentős súlyával kiáll az origo.hu leváltott főszerkesztője, és az origo.hu dolgozói mellett! Nemzetben gondolkodó, jobboldali liberálisként, a szabad véleménynyilvánítás mellett hitet tevő emberként nem tehetek másképp! 

Címkék: origo sajtószabadság hatalomvágy kiállás Fidesz Lázár János cavalcanti

A bejegyzés trackback címe:

https://cavalcanti.blog.hu/api/trackback/id/tr486263963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása