Miközben a magyar blogtér atomjaira szedi a félnótás Illés államtitkár nőkre vonatkozó, sarkalatos, komondorszagú utalásait, addig a magyar politikai elit elhülyülése, egyéb más területeken is egyre súlyosabb tüneteket produkál. Mesterházy Attila például hajlandóságot sem mutat arra, hogy a húsz éve folytatólagosan elkövetett, ciklusonként újratöltődő, káderkicsináló bosszúhadjáratok ördögi körét győzelme esetén megszakítsa. 

Az index nagyon jól sikerült, a szocialista párt miskolci kampánybeharangozóján készült tudósítása megemlíti, hogy Mesterházy beszéde elején, azonnal üzent a "Fidesz-kádereknek": módosítanák a Btk-t egy olyan kiegészítéssel, ami alapján egytől öt évig terjedő börtönbüntetést lehetne kiszabni bárkire, aki valamilyen módon részt vett az elmúlt évek „koncepciós pereiben". 

Koncepciós pereiben? És milyen tájolású szeksztáns iránymutatása alapján dőlne el hogy mi koncepciós, és mi nem? vagy felállna egy független bizottság, ami majd ezt eldönti? 

Az üzenet azonban nem áll meg ennyiben: Az igazságszolgáltatás bármelyik szintjén dolgozókat kérte, hogy a törvényeket tartsák be: Azoknak akkor sem lesz baja, ha az MSZP nyer. De ha valaki asszisztál ahhoz, hogy jogtalanul gyanúsítsanak meg bárkit ebben az országban, az kérem számoljon azzal, hogy a szocialisták igazságot fognak szolgáltatni... ha szocialista kormány jön, biztos lesz elszámoltatás".

Tehát a fenyegetés ugyan erősödik, de a lebonyolítás mikéntje egyre inkább homályba vész. Számtalan dolog történik ebben az országban napjainkban is, ami elszámoltatás után kiállt, de ez vajon semmissé teheti a szocialista nyolc év, a bíróság előtt is megálló disznóságait? Vajon komolyan vehető e bármiféle utalás az mszp megújulására, ha a kampány formális megnyitóján még mindig azokat a szerecseneket mosdatják, akiknek - egy megújulás esetén - már semmi keresnivalójuk sem lehetne a pártjukban? Az elmúlt 23 év leggyengébb szoci kampánya zajlik a szemünk előtt. Mutyiországot semmilyen veszély nem fenyegeti, a vizek pedig békésen fodrozódnak tovább. Fenyegetőzni, rég megbukott, lehullt fejek miatt.. Öngól lesz vagy piros lap?  Indulhat a tippmix. mesterházy mundial.jpg

Címkék: kampány elszámoltatás öngól Miskolc Mesterházy Fenyegetés Szocialista párt

A bejegyzés trackback címe:

https://cavalcanti.blog.hu/api/trackback/id/tr245513036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása